Bijles Erp

Conexy brengt bijlesleerlingen en bijlesdocenten samen door heel Nederland. Bent u opzoek naar bijles in Erp of wilt u graag bijles geven in Erp? Dan helpen wij u graag!

Hoe werkt het?

Wanneer u zich inschrijft gaan wij meteen aan de slag om de perfecte bijlesmatch voor jou te zoeken. Veel factoren spelen een rol in deze zoektocht. Zo vinden wij het bijvoorbeeld erg belangrijk dat de afstand tussen leerling en docent zo klein mogelijk is. Zo zorgen we dat de bijlesdocent niet te veel moet reizen om bijles te geven.

Wanneer wij een goede match gevonden hebben, stellen wij beide partijen op de hoogte. Als de leerling en de docent beide tevreden zijn met het voorstel, kan de leerling de match bevestigen door ons het eenmalige koppeltarief van €49,99 te betalen. Op dit eenmalige tarief na, betaalt u verder niks aan ons. Zo blijft het uurtarief laag en krijgt de bijlesdocent eerlijk betaald. Hierdoor kunt u tot wel honderden euro’s besparen ten opzichte van onze concurrenten die een marge over het uurtarief rekenen.

Meer informatie over Conexy kunt u vinden op de homepage. Voor antwoorden op veelgestelde vragen kunt u kijken op onze FAQ pagina. 

Tarieven bijles Erp

Het uurtarief voor bijles in Erp wordt door de bijlesdocent zelf bepaald. Bij Conexy gaat 100% van het uurtarief direct naar de docent. Het tarief staat dus in verhouding tot de expertise en ervaring van de docent. Als bijleszoekende bent u ook altijd vrij om een bijlesdocent te weigeren als u het uurtarief te hoog vindt. 

Voor uitgebreidere details over tarieven kunt u op onze FAQ terecht.

Garantie voor de leerling

Helaas kan het voorkomen dat de bijles niet klikt. Om deze reden, geven wij u een maand de tijd waarin u dit kunt aangeven. De garantiemaand gaat in zodra de transactie is voldaan en daarmee de match is bevestigd. Indien u aangeeft dat het niet klikt, beginnen wij meteen kosteloos met het zoeken naar een vervangende docent zodat de bijlesleerling zo snel mogelijk alsnog geholpen kan worden.

Voor meer informatie omtrent de garantie kunt u onze Algemene Voorwaarden raadplegen.