Hoe werkt Conexy?

Schrijf uw kind gratis en vrijblijvend in. Dit kan gemakkelijk via het kopje ‘Inschrijven’ in het menu van de site. 

Uw kind wordt gekoppeld aan een bijlesdocent met de juiste ervaring. Als u tevreden bent met de door ons voorgestelde docent, betaalt u ons eenmalig om de match te bevestigen. Wij nemen zelf verder geen percentage van het uurtarief en wij binden u niet aan een pakket of een contract. Zo krijgt de bijlesdocent eerlijk betaald en houden wij onze dienst betaalbaar. U kunt op deze manier op jaarbasis honderden euro’s besparen!

U kunt op uw favoriete manier (bellen, WhatsApp of e-mail) met elkaar communiceren nadat u de match heeft bevestigd. Normaal gesproken vindt bijles natuurlijk aan huis plaats maar online bijles is voor bijlesdocenten vaak geen enkel probleem.

Onze beloftes

Wij begrijpen dat er niet altijd evenveel bijles nodig is. Zo is er in de voorbereiding van een toetsweek misschien wat meer bijles nodig en in rustige weken wat minder. Door gebruik te maken van onze service zit u nergens aan vast en kunt u precies zelf bepalen hoeveel bijles er nodig is. Zo bespaart u heel veel geld! 

 

Wij controleren de inschrijving van iedere bijlesdocent. Zo zorgen wij dat u in contact komt met een bijlesdocent die verstand van zaken heeft. Ook krijgt u van ons een maand garantie. Klikt het niet met de bijlesdocent of kan de bijles met de bijlesdocent om wat voor reden dan ook niet worden voortgezet in dit termijn, dan zoeken wij gratis een vervangende bijlesdocent*.

Zodra wij een bijlesdocent voor u hebben gevonden waar u tevreden mee bent, krijgt u een eenmalige factuur via de e-mail die u gemakkelijk kunt betalen. Na de betaling kunt u direct samen met de bijlesdocent de eerste bijles inplannen. 

*Voorwaarden zijn van toepassing